Piharakennukset: pihatalot, pihavajat, pihasaunat, valmis autotallit Virosta

Tuotevalikoimassamme on lattiapinnaltaan enintään 19m²:n suuruisia helposti asennettavia piharakennuksia ja varastoja, joita voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Yksi- tai kaksiosaiset rakennukset sopivat niin työkalujen kuin muunkin pihalla tarvittavan säilytykseen, mutta myös miellyttävään ajanviettoon tuulen tai viileämmän sään aikana – miksei myös vierasmajoitukseen. Enemmistö meidän tuotteistamme on valmistettu 44mm:n paksuisesta puusta, mutta on myös mahdollista käyttää peräti 160 millimetrin paksuista rakennuspuuta. Eräs etu verrattuna kilpaileviin vaihtoehtoihin on ns. lämminvaran käyttäminen nurkkatyyppinä, joka tekee rakennuksesta lämmönpitävän.
Pakettiin kuuluvat kaikki puuosat, ikkunat ja ovet sekä samoin kaikki rakennuksen kokoamiseen tarvittavat välineet. Lopullinen pintaviimeistely jää jokaisen itsensä valittavaksi. Rakennusten suunnittelussa on otettu huomioon lattiapinnan koko, jotta vältettäisiin monimutkainen paperityö.

Piharakennus 1 – 70cm:n terassilla varustettu puumaja (13,4m²)

3450€

Yksinkertaisella harjakatolla varustettu piharakennus, joka täyttää kaikki pihatyövälineiden varastoinnin perustarpeet ja vapaa-ajan viettomahdollisuudet niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin.

Piharakennus 2 – 40cm:n porrasaskelmalla (13,4m²)

3000€

Kaksiosainen piharakennus, jonka toista osaa on mahdollista käyttää esimerkiksi vapaa-ajanviettoon ja toista varastosäilytykseen.

Piharakennus 3 – Kaksiosainen piharakennus (9,8m²)

2400€

Pieni piharakennus, jonka toinen osa on tarkoitettu pihatyövälinevarastoksi. Voi käyttää myös esimerkiksi sisävessana.

Piharakennus 4 – Yksiosainen piharakennus (8,6m²)

1970€

Yhdellä ikkunalla ja ovella varustettu piharakennus sopi ennen kaikkea pihatarvikkeiden varastointiin. Mahdollista on tilata lasi- tai täyspuuovi.

Piharakennus 5 – 70cm:n sadekatoksella varustettu piharakennus (6,25m²)

1650€

Sadekatoksella ja pariovella varustettu pieni piharakennus, jonka toimitamme niin lasi- kuin täyspuuovisena.

Piharakennus 6 – Ikkunallinen piharakennus (9m²)

2440€

Yhdellä ikkunalla ja pariovella varustettu yksiosainen piharakennus, johon mahtuu pienempi seurue tai pihatöissä tarvittavat työkalut.

Piharakennus 7 – Ikkunallinen piharakennus (7,5m²)

1980€

Sadekatos, ovella ja ikkunalla varustettu piharakennus sopii hyvin niin varastoksi kuin pienemmän seurueen majoittamiseen.

Piharakennus 8 – Ikkunallinen piharakennus (20m²)

3530€

Isommalla sadekatoksella, pariovella ja ikkunalla varustettu piharakennus, joka sopii hyvin niin työtilaksi kuin vierasmajoitukseenkin.

Piharakennus 9 – Vinokattoinen piharakennus (19,2m²)

2800€

Isoilla lasipinnoilla ja terassilla varustettu piharakennus sopii erinomaisesti näköalasta nauttimiseen myös viileämpinä kesäiltoina, mutta myös useamman harrastuksen harjoittamiseen.

Piharakennus 10 – 70 cm:n terassilla varustettu piharakennus (12,82 m²)

3210€

Suuremmalla terassilla varustettu pieni piharakennus sopii muun muassa käytettäväksi retkeilymajana.

Piharakennus 11 – 130cm:n terassilla varustettu kaksiosainen piharakennus (9,6m²)

3145€

Yhtenäisellä terassilla, ovella ja ikkunalla varustettu piharakennus täyttää niin vapaa-ajanvieton kuin pihatyövälineiden säilytyksen vähimmäisvaatimukset.

Piharakennus 12 – 70cm:n terassilla varustettu kaksiosainen piharakennus 68mm:n paksuisesta puusta (12,64m²)

4770€

Kaksiosaisella terassilla varustettu piharakennus, jossa on kaksi ikkunaa sekä yksi ovi ja yksi pariovi. Tarjoaa osaltaan erilaisia käyttömahdollisuuksia niin varastona kuin sosiaalisena sisätilana.

Piharakennus 13 – Neli-ikkunainen piharakennus 68mm:n puusta (15,81m²)

5690€

Kaksiosainen vinokattoinen piharakennus, jossa on kaksi ovea ja neljä lasielementti-ikkunaa, sopii hyvin ennen kaikkea vierasmajoitukseen ja miellyttävään ajanviettoon.

Piharakennus 14 – Autotalli 24,2m²

3200€

44mm:n paksuista puusta valmistettu autotalli sopii hyvin niin auton kuin pihatyökalujen säilytykseen. Tarvittaessa voimme liittää siihen myös lisäoven.

Piharakennus 15 – Pihasauna lämpökäsitellystä puusta 4,7m²

3520€

Sadekatoksella ja ovella varustettu pieni pihasauna, joka sopii löylyhuoneeksi neljälle hengelle. Toimitetaan koottuna. Saunan asentamiseksi ei tarvita minkäänlaisia lupia.

Piharakennus 16 – Pihasauna 11,9m²

3470€

Sadekatoksella, ovella ja ikkunalla varustettu kaksiosainen saunarakennus, jossa on löylyhuoneen lisäksi eteinen, jota voi käyttää pesu- tai pukuhuoneena.

Piharakennus 17 – Pihavarasto 5m²

1440€

Pieni varasto sopii hyvin niin puutarhatyökalujen kuin pienen polttopuumäärän säilytykseen. Tämän takaavat erinomaisesti vankka rakenne, varma katto ja ilmaa hyvin läpi päästävä seinäratkaisu. Varasto sopii myös roskakatokseksi.

Piharakennus 18 – Pihavarasto 7,5m²

1520€

Varastoon mahtuvat hyvin ajoleikkuri, puutarhatyökalut ja lisäksi vielä hieman polttopuitakin. Tämänkokoisen varaston pystyttämiseksi omalle pihalleen ei tarvitse hakea myöskään kaupunkiympäristössä minkäänlaisia lupia. Varasto sopii myös roskakatokseksi.

Piharakennus 19 – Pihavarasto 11,5m²

1730€

Iso varasto, johon mahtuvat niin puutarhakoneet kuin polttopuutkin, miksei myös polkupyörät ja muu tarvittava. Varasto sopii myös asuinhuoneistojen roskakatokseksi.